Over ons

Cymac is opgericht in 2006 en komt voort uit overname en fusie van voormalig loonbedrijf Haaijer / Schuringa en een groenvoorzieningsbedrijf. De afgelopen jaren heeft Cymac een aantal veranderingen meegemaakt, momenteel ligt de specialisatie in het cultuurtechnisch werk.

Naast dit werk doet Cymac ook veel in de verhuur van machines en grondverzetmaterieel. Door deze fusie is het werkpakket van het nieuwe Cymac aanzienlijk uitgebreid met als belangrijkste toevoeging het machinaal groenonderhoud.
Ook hier is gekozen voor een zeer breed werkpakket, zoals sportveldonderhoud, gazononderhoud, machinaal hagen knippen, stobben frezen etc.

In 2015 werd het machinale werk uitgebreid met handwerkzaamheden voor een totaalpakket als volwaardig groenvoorziener en ook als cultuurtechnisch bedrijf.

Vanaf 2017 is echter een nieuwe weg ingeslagen, een deel van de loonwerkzaamheden zijn gestopt en Cymac richt zich voornamelijk op de bestaande bedrijfsactiviteiten, met uitbreiding van een aantal activiteiten (berm & slootonderhoud, cultuurtechnische werkzaamheden en sportveld onderhoud, onderhoud van waterpartijen en waterwegen)

Benieuwd wat Cymac BV voor u kan betekenen?

meer-info